Allergiprodukter

I mer enn 40 år har Nutricia vært en pioner innenfor ernæringsløsninger for kumelkallergi, for å være med å støtte barnets helse og livskvalitet tidlig i livet.

I mer enn 40 år har Nutricia vært en pioner innenfor ernæringsløsninger for kumelkallergi, for å være med å støtte barnets helse og livskvalitet tidlig i livet.

SYNEOTM pre- og probiotika er Nutricias nyeste innovasjon, og blandingen er tilsatt i både ekstensivt hydrolyserte løsninger og aminosyrebaserte løsninger. Med SYNEOTM pre- og probiotika kan du gå lenger enn bare symptomlindring, gjennom å støtte utviklingen av barnets tarmflora og immunsystem.1-5

I Norge inneholder våre Pepticate melkeerstatninger den unike og velstuderte prebiotiske blandingen GOS/FOS 9:1. I fremtiden vil også den godt studerte probiotikaen Bifidobacterium breve M-16V kunne gjøres tilgjengelig i produktene.

Melkeerstatninger med SYNEOTM pre- og prebiotika er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge. Disse nye løsningene må først godkjennes av de obligatoriske instanser, men vi ser frem til at disse i fremtiden også vil være tilgjengelige på det norske markedet. Nutricias SYNEOTM produkter er allerede i bruk i en rekke europeiske land, blant annet Sverige og Finland.

Interessert i SYNEOTM i forskningsformål?

Kontakt oss for å lære mer om SYNEOTM pre – og probiotika

Les mer om våre produkter med SYNEOTM

Innovative ernæringsløsninger i allergibehandling

Uansett om pasienten din har mild, moderat eller alvorlig matallergi, IgE-mediert eller ikke-IgE-mediert, kan du finne passende melkeerstatning hos oss i Nutricia. Vi tilbyr et alderstilpasset sortiment for kostbehandling av kumelkallergi innenfor ekstensivt hydrolyserte løsninger (eHF) og aminosyrebaserte løsninger (AAF).

Pepticate hydrolysert melkeerstatning med GOS/FOS 9:1

Neocate aminosyrebasert melkeerstatning med alderstilpassede løsninger

Ønsker du vareprøver? Kontakt oss

Du kan også være interessert i

Les mer
Les mer
Les mer

NUTRICIA NYHETSBREV

Hold deg oppdatert på relevante nyheter, produkter og arrangementer innen ditt fag- og interesseområde.

Meld deg på nyhetsbrev

NUTRICIA NYHETSBREV

Hold deg oppdatert på relevante nyheter, produkter og arrangementer innen ditt fag- og interesseområde

Meld deg på nyhetsbrev
  1. van der Aa LB et al. Clin Exp Allergy 2010;40(5):795-804.
  2. Abrahamse-Berkeveld M et al. J Nutr Sci. 2016;5:e42.
  3. van der Aa LB et al. Clin Exp Allergy 2010;40(5):795-804.
  4. van der Aa LB et al. Allergy 2011;66(2):170-7.
  5. Arslanoglu S et al. J Nutr 2008;138:1091-95.
  6. Giampietro PG et al. Pediatr Allergy Immunol 2001;12:83-86.
  7. Pampura AN et al. Ros Vestn Perinatol Pediat 2014;4:96-104.
  8. Vandenplas Y, et al., J Peadiatr Gastroenterol Nutr 1993;17(1):92-6.
  9. Maslin K et al. Pediatr Allergy Immunol. 2018;29(8):857-862.
  10. Miraglia M et al. Ital J Pediatr; 2015; 41:42.
  11. Moro G et al. Arch Dis Child 2006;91:814–819
  12. Harvey BM et al. Pediatr Res 2014;75:343-351.
  13. Burks AW et al. PAI 2015;26:316–322.
  14. Candy, DCA, et al. Pediatr Res 2018;83(3):677–686.
  15. Fox AT et al. Clin Transl Allergy 2019;9(1):5.
  16. Fox AT et al. Clin Transl Allergy. 2019;9(1):5.
  17. Nowak-Wegrzyn A. Key-note lecture. Nutricia satellite symposium. EUROBAT-FAAM 2020, Oct 16th.
  18. Sorensen K et al. Nutrients. 2021; 13(3):935. https://doi.org/10.3390/nu13030935
  19. Sampson HA et al. Pediatrics 1992;90:463.
  20. Kanny G et al. Allerg Immunol (Paris) 2002;34(3):82-4.
  21. Birch EE et al. Am J Clin Nutr. 2010;91(4):848-59.
  22. Birch EE. Early Hum Dev. 2007;83(5):279–841.
  23. Querques G et al. J Nutr Metab 2011; 2011: 748361.
  24. Carlson SE er al. Adv Pediatr. 2016 Aug; 63(1): 453–471.
  25. Yu VYH. J Paediatr Child Health 2002; 38: 543-9.
  26. Aggett P, Leach JL, Rueda R et al. Nutrition 2003; 19: 375-84.

Dette er en informasjonsside for helsepersonell

© 1996 – 2022 Nutricia